Sable випустив новий трек

Молодий український metal виконавець презентував сингл "FEAR".

Над усіма процесами: від накопичення композиції. до зведення та мастерингу засновник проєкту Гліб Крилов працює самостійно у себе вдома. Робота над синглом "Fear" тривала менше ніж тиждень і була, за словами музиканта, складною через велику кількість синтів, ефектів, різних семплів тощо.

"Це одна з моїх найкрутіших робіт у плані продакшну. Вона поєднує декілька жанрів, та демонструє мої вокальні здібності. Натхнення шукав у творчості Ghostemane та Motionless in White, звідти й індустріальне звучання.

Провідна думка пісні — не варто вважати, що держава справді про тебе піклується. Ще більш важливо — не варто давати себе залякати, тоді тобою легше керувати. Цей трек можна вважати закликом до того, щоб не вірити наосліп владі будь-якої країни та розраховувати на себе", — розповів у коментарі нашому виданню Гліб.

Над обкладинкою Гліб працював самостійно, віддавши перевагу мінімалістичному оформленню. 

У найближчому майбутньому Sable не бачить сенсу випускати повноформатник: 

"Для мене перший альбом — це заява світу про те, хто ти такий і як ти звучиш, а у мене звучання досі варіюється від одного синглу до іншого. Натомість планую колаборацію з досить цікавою виконавицею з Америки та випуск наступного треку з новим звучанням, яким я справді пишаюся. Цього разу потрібно буде нормально зайнятися маркетингом, бо реліз "Fear", на мою думку, пройшов досить невдало, враховуючи те, що у мене зараз більше слухачів ніж будь-коли завдяки тіктоку".

У соцмережі TikTok Гліб Крилов, в основному, знімає гітарні відео, зокрема зібрав понад 300 тисяч переглядів. на ролику, де грає власний гітарний риф поверх треку 100 gecs hand crushed by a mallet. Після успіху відео Sable випустив ще й повноцінний метал-ремікс цієї пісні, який зараз має 40 тисяч прослуховувань на Саундклауді.

Нагадуємо, раніше ми вже писали про дебютний ЕР музиканта "Nemesis", який сам Гліб тепер характеризує як "невдалий" 

Sable — проєкт 16-річного киянина Гліба Крилова, створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом та низку синглів. Найближчим часом музикант планує змінити звучання. Серед актуальних інфлюенсів виділяє гіпер-поп (100 gecs, Sophie, Cmten) та клауд-реп (Drain Gang). 

Sable у мережі:

https://www.instagram.com/sablemusic/
https://soundcloud.com/gleb-krylov-874251757