Light Dreams презентували новий мініальбом

Київський chillout гурт випустив двопісенний мініальбом "Moonlight" за підтримки білоруського лейбла Sense.

Основні ідеї композицій з’явилися у 2013–2014 роках. Над всіма процесами: накопичення, зведення та мастеринг гурт працював самостійно.

"Спочатку були експерименти, ми пробували використовувати ідеї з різних стилів: IDM, Downtempo та Liquid. За час карантину вирішили скласти із попередніх фрагментів уже готові треки, щоб у наших слухачів було відчуття цілісної картини, що залишає приємні спогади та враження після прослуховування.

"Moonlight" - це розповідь про гармонію, любов та природу, краса якої оточує нас. Місячне сяйво або перші промені ранкового сонця, що пробуджує все навколо й надає життя новому дню. Все це є в музиці та звуках нашого синглу", — розповів у коментарі нашому виданню засновник гурту Олександр Скай.

Два треки з ЕР увійдуть до майбутнього повноформатного альбому, реліз якого заплановано на осінь цього року.

"За останні 4 роки в нас зібралося багато матеріалу, який треба було довести до фінальної форми та видати. Під час карантину в нас, нарешті, з’явився час для роботи в студії. Зараз ми і далі продовжуємо працювати над новим альбомом. Він буде крос-жанровим: у нього увійдуть і діпові треки, й експериментальні, й атмосферні. Але загалом це буде позитивна музика, під яку можна буде й потанцювати, і почілити, і, навіть, помандрувати", — коментує Олександр.

Окрім роботи над LP, Light Dreams планують видати ще один мініальбом, пісні з якого не увійдуть до майбутньої платівки та зняти кліп на трек "Funky Shaman" з попереднього релізу "Spring".

Light Dreams — київський чілаут/idm дует, що був заснований у 2013 році. Наразі складається з двох людей: Олександра Ская та Ольги Кубик. Дискографія нараховує один мініальбом та декілька міксів. Деякі музичні твори Light Dreams використовується у якості саундтреків до рекламних роликів, а також у fashion індустрії.

Light Dreams у мережі:

https://senselabel.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/lightdreams/