Влад не рад презентував новий ЕР

Владислав Єременко, гітарист/вокаліст The Tea Ship, у рамках сольного проєкту презентував мініальбом "морской".

Музикант повністю створив і записав альбом самостійно в домашніх умовах за допомогою гітари, мікрофона, звукової карти, "гаражбенду" на телефоні та програми для зведення на комп'ютері. Переважна більшість інструментів на релізі цифрова, живими є тільки гітара й вокал. 

"Морской" — це такий собі телепорт, аудіонаркотик, або просто приємна музика. Я намагався відтворити в музиці атмосферу на березі моря чи океану, коли сонце сідає на горизонті, небо палає різними, неймовірними фарбами й у цей час, як у кіно, на фоні спокійно грають мелодії — саме ці мелодії я й намагався відтворити в альбомі. Тому, як на мене, людям, які подорожують на відпочинок до моря, або якщо не мають такої можливості, але хочуть відчути цю атмосферу, буде цікаво послухати ці пісні.

Я навмисно створив першу й останню пісню без слів, а тільки з атмосферними мелодіями, як зустріч і прощання, як інтро та аутро. Всередині альбому три пісні, які мають текст. Для мене тексти — річ особлива, я обов’язково вкладаю в них певний сенс і, скоріш за все, він відомий тільки мені, але "гра слів" дає можливість заплутати слухача й тим самим допомогти йому зрозуміти щось своє. Коли так відбувається, я дуже щасливий.

Тексти цих пісень були написані десь 8–10 років тому, у періоди, коли я жив біля моря, або надихався ним на відстані. Особисто для мене найулюбленішою піснею в плані тексту є "Киты", а в плані музики — "Морская", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Владислав Єременко. 

Обкладинку Влад також зробив самостійно, за допомогою плівкового фотоапарата влітку минулого року.

У найближчому майбутньому, Владислав планує повністю знати кліпи на весь мініальбом, записати гаражний сингл "Парк" і створити два альбоми — меланхолійний про осінь та про дівчину — "Вона". Окрім того музикант хоче з осені розпочати концерти, спочатку невеличкі акустичні квартирники, а в перспективі й зібрати живий бенд.

Влад не рад — сольний проєкт гітариста та вокаліста чернігівського гараж-панк/сьорф-рок гурту The Tea Ship Владислава Єременка, створений у 2019 році. Наразі дискографія нараховує два мініальбоми. На противагу The Tea Ship, пісні у Влад не рад переважно мінорні.  

"У цьому проєкті я дозволяю собі грати ті пісні, які я не міг і не хотів робити в рамках позитивного The Tea Ship. Відколи я почав писати пісні, у мене назбиралась неймовірна їх кількість, і однією з причин створення цього проєкту є бажання дати можливість цим пісням буди почутими та не зникнути в домашній макулатурі. Влад не рад не випадково має таку назву, оскільки, в основному, пісні будуть мати меланхолічний і мінорний настрій, а тексти сповнені внутрішнього пошуку, екзистенційної кризи та відчаю", — додає музикант. 

Влад не рад у мережі:

https://soundcloud.com/vladnerad
https://clc.to/kPb2fw