Лірик презентував нове відео

Івано-франківський хіп-хоп-артист, учасник гурту Ліра, екранізував останню пісню з мініальбому "В’яз" — "Якщо".

 

Трек, як і весь альбом, записувався та зводився на власній студії репера Nice Recording Studio. За продакшн відповідав Johnny Zbaraski. який привніс більш сучасне звучання у класичний для Лірика бум-беп. Увесь процес роботи над альбомом зайняв приблизно рік.

За словами автора проєкту, Богдана Обладана aka Лірик, EP "В’яз" був створений упродовж року:

"Мініальбом складається з трьох композицій, трьох трясовин, у яких в’яз сам виконавець протягом року. Це музика, емоції та система".

На кожну пісню Богдан, який паралельно займається відеозйомкою, за допомогою дружини зняв та змонтував кліпи. Концепцію крайнього відео на трек "Якщо "музикант описує як "рамки, нав’язані системою, яка мимоволі з народження визначає наші горизонти". Відеоряд наповнений символізмом, що підкреслений фіолетовим кольором у чорно-білому кліпі. А восени минулого року Лірик випустив відео на перший трек із мініальбому — "Знайdo".

Лірик — репер, учасник українськомовного івано-франківського гурту Ліра, який існує з 2007 року та є активним представником місцевої та української хіп-хоп культури. Основним напрямком звучання колективу є класичний хіп-хоп та бум-беп. Співзасновник та резидент творчого простору Nice recording studio спільно з другим учасником гурту — Крекером. Команду видає лейбл Рast Future Jam.

Зараз у розробці новий сольний проєкт від Крекера та кілька синглів від Ліри.

Лірик у мережі: 

https://www.instagram.com/lirarap
https://www.youtube.com/channel/UCSgz4Ji21fHibRwbvyqRJcQ
https://soundcloud.com/lira_ua
https://www.facebook.com/lira.officialpage