nug видали дебютну платівку

Івано-франківський post-metal гурт презентував дебютний повноформатний альбом "Alter Ego", що вийшов за підтримки американського лейбла Willowtip Records.

Спочатку гурт планував випустити мініальбом та створив для цього чотири пісні, але після початку співпраці з лейблом було вирішено записати ще декілька пісень та випустити повноформатний реліз. Процес запису відбувався на студії Frost Magnetic. За зведенням відповідав Валентин Жуленко та Олег Мороз. Мастеринг робили на студії Lipky Zvukozapys.

Основна концепція альбому — про співіснування людини та її внутрішнього "я":

"Всі пісні якимось чином розкривають цю тему або демонструють складність цих відносин. Інколи це суперечка або ж ліниве споглядання, чи гніт самого себе, висміювання, частіше стримування деструктивних бажань і спільна мрія їх втілень", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст Юрій Дубровський.

Основа обкладинки — серія ілюстрацій художниці Mateya Yovbak з різними виразами обличчя. Декілька варіанти оформлення доробив Юрій Дубровський, кінцеву вибрали за допомогою голосування.

Наразі музиканти гурту працюють над матеріалом для нового релізу, розвивають ідею наступного альбому та навіть приготували ілюстрацію для обкладинки.

Нагадуємо, на сайті є два великих матеріали про nug: інтерв’ю з гуртом та окрема бесіда з Юрієм Дубровським. Також учасники nug фігурують у статті про музикантів, що працюють в IT сфері.

nug — івано-франківський post-metal / progressive metal гурт, що виник у 2017 році. Усе почалось із барабанщика Євгена Тарасенка та гітариста Юрія Попова. З часом до колективу приєднались Юра Дубровський (вокал), Богдан Калинець (бас) та Віталій Рисаков (гітара). У 2018 році nug випустили ЕР "Темна маса".

nug у мережі:

https://nugband.bandcamp.com
https://www.instagram.com/nugband/
https://www.youtube.com/channel/UCN10tK1RwPosR9eUr2_Nc2w
https://soundcloud.com/nugband
https://twitter.com/nugband
https://www.facebook.com/nugband/