The Infestation презентували відео на трек з останнього альбому

Миколаївський deathcore гурт презентував відео на трек "Insignificance" з останнього альбому "Fractal Delusion", що вийшов у 2018 році. Попередній кліп гурту виходив 8 років тому. 

У коментарі нашому виданню учасники The Infestation розповіли, що трек "Insignificance" створювався власноруч кожним музикантом на межі технічних можливостей. Зведенням та мастерингом займався гітарист Dysphoria — Алекс Переверзев.

"Єдине, з чим довелося повозитися — соло пісні. Три варіанти нашого гітариста було відкинуто й наш друг Алекс Detestor зі ще живих на той час Bugs Live in My Bed запропонував зробити з нами фіт. Ми погодилися та надали саме цю пісню йому для соло. Найперший варіант був прийнятий як фінальний. У кліпі є маленьке камео Алекса, на знак вдячності", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Олексій Волошин.

Концепція треку полягає у постійних спробах людей ставити себе в центр усього всесвіту, вище за інших.

"Але все це закінчиться погано для них, бо такий шлях призведе до самознищення. Тому суть лірики можна побачити й у самому сюжеті кліпу, де старий продюсер намагається намахати, надурити групу з кліпом, вважаючи, що він класний і точно знає, як усе має бути", — додає Олексій.

Процес створення відео почався ще у 2018 році, з моменту презентації альбому "Fractal Delusion" та затягнувся майже на рік через постійний пошук операторів. Врешті-решт, екранізуванням композиції зайнялася Jata Studio.

"Ми орендували приміщення посеред торгового центру, де міг би бути ще один магазин чи кафе, тому, коли ми сідали на краба, або трясли головами, на нас дивилися через скло пересічні відвідувачі торгового центру. Зняли все за один день.

У нас було декілька ідей для сценарію, вибрали саме концепт із зеленим екраном та продюсером, який ошукує гурт, бо він "знається на відео".

З самого початку вирішили, що це буде комедійний кліп, тому що бути серйозними та пафосними у нас не виходить. Дуже ретельно все планували, але все одно вийшло, не як задумували", — говорить музикант.

Наразі гурт працює над новим мініальбом, котрий жанрово буде ближчим до дез-металу та матиме елементи прогресивного металу. Реліз заплановано на 2021 рік. У найближчому майбутньому The Infestation мають презентувати новий сингл та анімаційне відео на нього.

Нагадуємо, за посиланням ви зможете прочитати рецензію на альбом "Fractal Delusion". Також на сайті є великий матеріал про "10 знакових гуртів в українському дезкорі", частиною якого є The Infestation.

The Infestation — миколаївський дезкор/дез-метал гурт, що був заснований у 2012 році. Дискографія нараховує мініальбом "Compulsory Existence" (2012), LP "Fractal Delusion" (2018), декілька синглів та чотири відео. Серед виконавців, які їх надихають, учасники виділяють Beneath the Massacre, Periphery, Mayhem, Marduk, Despised Icon, Iwrestledabearonce, Carnifex, Job For a Cowboy, Aborted, Lamb of God, Necrophagist тощо.

The Infestation у мережі:

https://www.facebook.com/theinfestationband/
https://www.youtube.com/user/TheInfestationBand
https://theinfestation.bandcamp.com
https://soundcloud.com/the-infestation