Проєкт King Imagine випустив новий альбом

Київський jazz fusion музикант Олексій Мікрюков, що працює під псевдонімом King Imagine, випустив новий альбом "Autumn Fall".

Матеріал для альбому був створений упродовж 2014–2020 років. Всі партії до альбому записав особисто Олексій Мікрюков, окрім саксофона та флейти, ними займалися, відповідно, тайська музикантка Дарарат Чемнасірі та італієць Бруно Гуссоні.

Щодо концепції Олександр Мікрюков у коментарі нашому виданню розповів наступне:

"Концепція була така — показати осінь, передати красу в’янення природи та думку, що під кінець, як завжди, прийде весна, цьому відповідає остання композиція з альбому "Little Lullaby For The Little". Назву можна перекласти як "листопад", що якраз відповідає місяцю, в котрому було зроблено фото".

Обкладинку релізу створив фотограф Павло Шевчук, артворк — Олександра Мікрюкова.

Цього року, автор планує видати "Autumn Fall" невеликим накладом на вінілі. Також, він завершує роботу над другою частиною спільного з Дарарат Чемнасірі альбому "Acts & Moods". Паралельно працює над музикою для фільмів, наприклад, музику Олександра Мікрюкова можна почути в фільмі "Дерево" режисера Олега Чорного.

Олексій Мікрюков працює під псевдонімом King Imagine з 2005 року. За цей час у нього виходило багато сольних та спільних проєктів, зокрема як композитора фільмів. Також він є учасником гурту Mavka, котрий поєднує у своїй творчості етніку та електроніку.

King Imagine у мережі:

https://www.facebook.com/KingImagineUA/
https://kingimagine2.bandcamp.com/
https://www.discogs.com/artist/2233637-King-Imagine