The Segments випустили дебютний мініальбом

Київський пост-панк гурт днями випустив перший мініальбом "High and Low".

ПІсні для релізу гурт писав поступово. 

"1984", "In Spite Of You" та "For The Last Time" були написані ще 2 роки тому, коли я мешкав у Німеччині. Це були суто акустичні пісні. Коли ж я повернувся до України, ми зібрались з хлопцями, та почали робити з них повноцінні пісні. Ми хотіли випустити ЕР ще минулого літа, але відчували, що чогось бракувало, таке враження що не було останнього пазла. Під час одного з джемів на базі виникла пісня "Segments". Це справді був дивовижний момент, оскільки відчувалось, що ми всі були на одній хвилі. Водночас ми зрозуміли, що це й був той самий останній пазл, якого не вистачало для мініальбому", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст та гітарист колективу Костянтин Гарбар.

Зводив EP давній друг музикантів Влад Левицький.  

"Головний посил всього альбому - це антиутопічна комплексність. Я вважаю, що нам вдалось створити атмосферу, коли при прослуховуванні можна відчути різний емоційний стан ліричного героя. Наприклад, пісня "1984" є прямим відсиланням до однойменної книги Джорджа Орвелла. Також великий вплив на лірику мав Жан-Поль Сартр та його роман "Нудота", — додає Костянтин

Обкладинку та кавер-арти, які можна побачити на сайті The Segments, робила дизайнерка UDC licensing agency та Art Nation Anna May.

"Назва альбому наче роздріблена і якщо звести всі частини разом, то вийде назва альбому. Це є прямим відсиланням до  головної концепції альбому – комплексності", — зауважує Костянтин Гарбар. 

Через пандемію всі концерти гурту були скасовані, тому зараз The Segments працюють над новим матеріалом. 

The Segments — київський пост-панк гурт, що виник на початку літа 2019 року. Учасники колективу - Антон (клавішні/гітара), Денис (бас-гітара), Дмитро (ударні), Костянтин (вокал/гітара)  - знайомі багато років. 

The Segments у мережі: 

https://www.facebook.com/thesegments/
https://soundcloud.com/thesegments
https://segments.band/
https://thesegments.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/thesegmentsband/