Freel презентував нове відео та сингл

Український реп-виконавець презентував відео на новий трек "Санітайзер", котрий є частиною майбутнього "карантинного ЕР".

 

У коментарі нашому виданню Андрій Фріл розповів, що пісня - це не лише рефлексія на чинні обставини життя:

"У приспіві є частка правди щодо місця написання, скажімо так. Записали теж дуже швидко, пара дублів — і готово". ("Я цю пісню написав, поки сидів на унітазі" ред.)

За словами артиста, основна концепція треку — всілякі теорії змов:

"Усе по фану: розповів про теорії змови, адептів яких останнім часом розвелося дуже багато. Народ, є сумніви щодо того, що Білл Гейтс хоче чипувати нас з вами".

Над відео, окрім самого Андрія, котрий написав сценарій, працювала Оксана Гаджій, як ілюстраторка, та Сергій Митянський, що створював анімацію.

У цьому році Freel планує випустити третій сингл і відео на нього та мініальбом. Наразі в артиста є готові пісні, котрі до ЕР входити не будуть.

Freel (Фріл) — український репер, колишній учасник гурту На Відміну Від. Відомий за співпрацею з такими виконавцями як: VovaZIL'Vova, Діля, В.у.З.В. DaHok, HighWay, Глава 94, Денні Дельта, insane тощо. З 2015 року Андрій Фріл працював головним редактором сайту rap.ua.

Freel у мережі:

https://www.facebook.com/me.freel
https://www.youtube.com/me-freel
https://soundcloud.com/me-freel
https://www.instagram.com/me.freel