The COW презентували новий трек та карантинне відео

Київський психоделічний гурт презентував новий трек "HMURY" з майбутнього релізу та карантинне відео на нього.

 

Кожен інструмент учасники гурту записували окремо один від одного в домашніх умовах:

"Сингл записував кожен з музикантів у себе вдома, за допомогою тих опцій, які наразі маємо (плагіни, інструменти). Вокал був записаний за допомогою старої радянської шафи, тому сусіди мали змогу почути першими цей трек", - розповіли музиканти.

Уведенням та мастерингом треку займався Іван Сухочев, а відео монтувала Оксана Зіньковська, яка раніше малювала обкладинку для альбому гурту "Joiner".

Щодо концепції, у коментарі нашому виданню, гурт говорить:

"Цей трек є частиною майбутнього лонгплею. Його мета донести ту хвилю негативу, яка виникає під час вживання опіумних речовин та порівняння її з речами, за котрими ми женемось щодня, біля кіоску з цигарками. Також "Hmury" може бути самовільною ізоляцією своїх думок та дій. Ми намагаємось сказати, що то не є вихід.

Нагадаємо, на сленгу слово "хмурий" часто вживається на позначення героїну. 

У найближчому майбутньому The COW планують випустити новий мініальбом, декілька відео та повноформатник, що зараз на етапі виробництва.

The CoW (ex-The Curse of Wendigo) — київський гурт, що грає психоделічний рок. Його історія почалася ще у 2011 році на Донеччині в місті Харцизьк. Згодом через події на Сході хлопці перебралися до Києва. Їхнім останнім релізом під старою назвою став альбом "Joiner" 2016 року.

Минулого року, гурт презентував дебютне відео на трек "PLATO", котрий був створений силами Артема Пронова (Slippy Inc).

The CoW у соцмережах:

https://www.youtube.com/channel/UCpCLH1AWVSd206_1oDEbBZg
https://www.facebook.com/Thecow42/
https://www.instagram.com/thecow42