Ницо Потворно випустив новий кліп

Хіп-хоп артист Ницо Потворно, учасник вже неіснуючого гурту Леді Джанк, презентував дебютний однойменний альбом.

Робота над лірикою почалася ще за часів існування Леді Джанк, у той час, як музика створювалася музикантом самостійно.

"Писав пісні, коли був настрій і сили. Особливо часто все разом не сходилося, тому випустив я альбом з 9 пісень приблизно за рік від першого треку. Це не виглядало цілеспрямованою дорогою до альбому — просто в хаті назбиралося 9 треків, я їх склав до купи й бандеролькою відправив на стрімінг платформи", — розповів у коментарі нашому виданню творець проєкту Сергій Гусак.

 

 

Щодо концепції, автор зазначає:

"Концепція проста — писати про себе та свої особливі емоції, щоб передати свій спотворений світ, бо він, і справді, у всіх спотворений. Всі хочуть на радіо, тому пишуть часто щось знежирене для діток, те що "зайде комусь".


Фото для обкладинки створила колишня дівчина музиканта. Доробляв та розмальовував Міша Бурлаков, бас-гітарист вищезгаданих Леді Джанк.

Наразі Ницо Потворно продовжує писати пісні, має декілька фітів з київськими та рівненськими музикантами та може випустити ще один альбом, якщо закінчить роботу над демками:


"Як дороблю, випущу альбом. А не дороблю, то не випущу. Взагалі це все для мене гра, чиста творчість. Взагалі "випуск альбому" звучить дуже претензійно. Хтось випускає у світ своє "творіння", я просто зливаю на стримінги", — каже Сергій. 


Ницо Потворно — це хіп-хоп проєкт Сергія Гусака, колишнього учасника гурту Леді Джанк, що був створений 2019 року. На його рахунку є однойменний альбом та відео на трек "Хуйня Рухома".

Ницо Потворно у мережі:

https://www.facebook.com/potvorno
https://www.instagram.com/potvorno/
https://soundcloud.com/potvorno