Онлайн-фестиваль Інтерсіті Live пройде вдруге

16 травня ціла низка культурних діячів та організацій за сприяння Телебачення Торонто вдруге проведе безперервний онлайн-фестиваль, котрий охопить виконавців та артистів із 16 міст України.

"Перший фестиваль відбувся 18 квітня та об’єднав 12 міст у 12-годинному стрімі, який містив переважно музичну програму. Цього разу фестиваль стає мультидисциплінарним, ми долучаємо більше театру, вуличного мистецтва, кіно й культурних проєктів на перетині жанрів", - йдеться в описі події на Фейсбуці.

Фестиваль відбудеться у форматі безперервної трансляції, що почнеться по обіді 16 травня та закінчиться на світанку за київським часом. Транслюватиметься відео на ютуб-каналі Телебачення Торонто. Цього разу він об'єднає уже 16 міст зі всієї України, починаючи з Ужгорода, Львова і Тернополя та завершуючи Харковом, Маріуполем і Сєвєродонецьком.

Під час стріму глядачі зможуть спілкуватись у коментарях під відео, а також у спеціальній zoom-кімнаті. 

Наразі анонсовано понад 20 учасників, серед яких The Unsleeping (Київ), KRUTЬ (Хмельницький), DZ'OB, Kurs Valüt (Дніпро), La Horsa Bianca (Харків), Me'leron (Полтава), Omodada Gee, Clasps (Тернопіль), Аппекс (Рівне), Обрій (Ужгород), THECASTLE (Львів) та багато інших.

Подія у мережі:

https://www.facebook.com/events/948299895599546/
https://www.facebook.com/intercitylivefestival/
https://www.instagram.com/intercity.fest/
https://t.me/intercity_live
https://www.youtube.com/channel/UCv6u2vXQ1m9p9aaHTJOSqBQ