Gasoline Guns випустили новий сингл

Чернігівський хеві-метал гурт нещодавно презентував новий сингл "Under Wicked Sky". Самі учасники радять послухати його шанувальникам творчості Motorhead, Helltrain, Newsted, Malignant Tumour, Gehennah, Impaled Nazarene. 

"Цей сингл має увійти у наступний повноформатний альбом Gasoline Guns який ми плануємо видати у 2020 році. Пісня "Under Wicked Sky" присвячена постапокаліптичній фантастиці. На її створення надихнули такі фільми як "Mad Max" та його сіквели. На альбомі буде ще декілька треків на цю тему. Щодо музики, то це heavy metal із типовим ритмом Motorhead та harsh-вокалом", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Дмитро "Talladega".

Запис відбувався на чернігівській студії Hi Gain Records, там же пройшли його зведення та мастеринг. Gasoline Guns розпочали запис у грудні 2019-го, одночасно записуючи декілька треків. Подивитися на процес запису у студії можна на Youtube-каналі колективу. 

"Дизайн обкладинки робив я. Вона виконана у стилі постерів фільмів категорії "B movies", що передає атмосферу цієї пісні: вона драйвова, брутальна та досить проста. На обкладинці зображено автомобіль Ford Mustang Boss 1970 року. Це фото я зробив у Києві на виставці Old Car Land. Люблю автомобілі минулих часів, — додає Дмитро

Цьогоріч Gasoline Guns планують випустити ще 2 сингли, а потім повноформатний альбом. Загалом же колектив має уже 9 нових пісень.

"Проте через теперішню ситуацію з карантином процес запису поки поставлений на паузу. Черговий сингл ми плануємо випустити десь через місяць. Це буде драйвовий рок-н-рольний бойовик: сучасний саунд, все той же харш-вокал, але з елементами хард-н-хеві", — зазначив музикант. 

Сингл уже доступний на стримінгових сервісах

Gasoline Guns — чернігівський хеві-метал гурт, що був сформований у 2013 році. На їхньому рахунку дебютний повноформатник "Rust'n'Dust" (2015) та кілька синглів. Тематика пісень охоплює рок-н-рол, вибухи, випивку, чортівщину, ревіння моторів, жахи та постапокаліпсис.

Склад гурту:

  • Дмитро "Talladegа" — вокал
  • Андрій "Higain" — бас
  • Володимир "Рижий Драммер" — ударні
  • Володимир Зволь — гітара
  • Даніїл "Whiskey Bleeding" — гітара

Gasoline Guns у мережі: 

Facebook - https://www.facebook.com/gasguns/
Bandcamp - https://gasolineguns.bandcamp.com/
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCj1YaSjz5lXTffcM51nRwuQ
Instagram - https://www.instagram.com/gasoline_guns/