Schizogen анонсував європейський тур

Київська brutal death metal команда у травні цього року планує відіграти у Європі понад 15 концертів у рамках туру Decapitating Europe 2020.

Тур організовує букінгове агентство Crowd Force Booking й у ньому, окрім киян, гратимуть мальтійські дет-металісти Abysmal Torment і турецька brutal death metal команда Molested Divinity.

"Організувати тур — то завжди нелегко і потребує великих зусиль, не важливо, самостійно чи через агентство. Букер хоче взяти максимально цікавий для себе варіант, щоб публіка прийшла на концерт і була задоволена. Стати таким об’єктом — це великий та важкий шлях і не кожен може його пройти. Дуже часто гурти перегорають, чи починаються якісь побутові проблеми, і вони розвалюються (принаймні таку ситуацію я бачу у нас в країні). Тому наш ринок метал музики дуже бідний у порівнянні з іншими, наприклад, країнами Європи.

У нашому випадку весь тур організовує Crowd Force Booking, агентство, яке спеціалізується саме на тому напрямку музики, у якому ми граємо, і дуже приємно стати частиною цього дійства та проїхати всю Європу з більш ніж 15 концертами. Це дуже крутий досвід, який більше ніде і ніяк не отримаєш, — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Pablo і додав кілька практичних порад для інших гуртів. — Практичні поради: не будьте мудаками, відточуйте індивідуальну майстерність, грайте багато разом з іншими музикантами, дуже багато, мрійте, ставте цілі та йдіть до них. Все реально, треба просто не лінуватись та відірвати дупу від стільця, якщо, звісно, ти не барабанщик".

Спонсором туру є, зокрема, американський лейбл Willowtip Records, який видав у лютому другий повноформатник Schizogen "Spawn of Almighty Essence", який ми віднесли до найкращих релізів місяця

Що ж стосується можливого скасування туру через пандемію коронавірусу, музиканти налаштовані позитивно. 

"Зараз скасовується дуже багато концертів та турів по всьому світу — це дуже неприємна штука для всіх, як слухачів, які не отримують довгоочікувані шоу, так і артистів та організаторів, які влітають через все це на гроші. До травня ще є час і буде видно, чи щось зміниться. На кращу чи гіршу сторону — побачимо, від цього і буде залежати подальше рішення локальних організаторів та організаторів туру. Поки що, сподіваємося, що ті заходи, які введені, покращать загальну ситуацію і тур таки пройде у заплановані дати", — додає вокаліст. 

Гурт Schizogen виник у Києві у 2011 році. Хлопці грають класичний brutal death metal. У творчому доробку два повноформатники, кілька синглів у кліпів, серед яких кавер на Sepultura.

Schizogen у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/schizogen.ua
Soundcloud: https://soundcloud.com/schizogen
Bandcamp: https://schizogen.bandcamp.com/