Timewaster випустив новий сингл

Чернігівський панк-рок гурт нещодавно випустив новий сингл під назвою "Refind", що стане частиною майбутнього повноформатника гурту. 

Як розповів у коментарі нашому виданню гітарист і вокаліст гурту Андрій Муравейник, трек "Refind" був написаний ще у 2016 році, але музиканти записали його на студії у Чернігові навесні 2019 року, при чому вокал для нього записувався 11 годин підряд. Розповідає пісня про минуле і про те, що минуле завжди потрібно відпускати. І, до слова, це перший реліз гурту за майже 8 років.

Сингл доступний на різноманітних стримінгових сервісах

Навесні Timewaster планує випустити 3 сингли, які підведуть до альбому, що має вийти влітку цього року. А почути їх наживо можна буде у квітні на Kharkiv Hardcore Fest 2020. 

Гурт Timewaster був заснований у 2007 році під назвою Space Banana Bastards. Спочатку музиканти грали поп-панк і записали кілька демо й один альбом у 2009 році. Потім, у 2012 році, змінили назву на Timewaster, випустили альбом "Before and After", а заразом і перейшли від поп-панку до мелодійного панк-року. Згодом колектив розпався, оскільки бас-гітарист поїхав в Америку і залишився там. Після кількарічної перерви та появи нового басиста гурт відразу ж взявся за новий матеріал. На початку творчості учасники були під впливом Blink-182, а потім при зміні звучання додали інші групи Bad Religion, No Use For A Name, Rise Against, Pennywise, Millencolin, Ignite, Strung Out, The Swellers, Mute тощо.

Актуальний склад гурту: Андрій — гітара / вокал, Слава — ударні та Костя — бас.

Timewaster у мережі: 

https://timewasterband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/timewaster.band/