Гурт Candy Terror випустив новий кліп

Київський грандж гурт нещодавно презентував анімаційний кліп на пісню "How Does It Feel". Це третій реліз проєкту Candy Terror.

 У ролику розкривається концепція учасників гурту, як віртуальних персонажів, що не розкривають справжніх імен. 

"З концептуальної точки зору, проєкт з цим релізом перейшов у віртуальний стан. Його склали два вигадані персонажі — Басист і Барабанщик, які відповідають, хоч і вельми умовно, двом живим людям, які брали участь у записі.

З точки зору звуку, ми хотіли зробити так, щоб саме звучання біта і басу вже було самодостатнім. Знаєте, таке відчуття, коли включається якийсь класний барабанний біт і хочеться, щоб він тривав вічно і щоб його не псували безглуздими іншими інструментами.

А ще хотілося зробити справжній повноцінний звук, як у дорослих, що, у цілому, вважаю вийшло. Іноді, буває, що є якісь недоліки у звуці, але ти вирішуєш плюнути на них і релізити трек як є, тому що не можна вічно його покращувати, але це не про "How Does It Feel". Тут ми відірвалися на повну і майже звели з розуму звуковиків зі студії SoundPlant, думаю, вони досі тіпаються, коли приходить повідомлення від Candy Terror", - розповів у коментарі нашому виданню басист колективу.

Ретельно хлопці працювали і над текстом. 

"Якось так історично склалося, що ми пишемо англійською. Є в цьому певний сенс, коли слухаєш якусь іноземну пісню і розумієш тільки деякі окремі слова, у тебе в голові вони складаються у якийсь дуже класний глибокий сенс. А потім ти читаєш переклад і розчаровуєшся, виявляється, це була банальна пісня про зайчиків на лузі. Ось хотілося, щоб такого розчарування не відбувалося. У цьому випадку пісня вийшла про безсмертя, ви ж в курсі що ми безсмертні та будемо жити вічно? Я ось думаю, що буду, і поки "все идет по плану", - додає музикант. 

Мультик до синглу намалював аніматор Ілля Азаров. 

"Він про нескінченні час, простір і самотність. І знову ж таки про безсмертя. Далі ми плануємо продовжити робити подібні мультики з тими ж віртуальними персонажами в цьому всесвіті, який, очевидно, натхненний мультфільмами на кшталт Рік і Морті або Футурама", - розповів басист. 

Candy Teror вирішили випускати саме сингли, оскільки вважають, що "у сучасних умовах альбом - це занадто повільний формат, тим більше для групи яка активно досліджує нові стилі та звук". Найближчим часом колектив планує випустити, зокрема, кавер на Янку Дягілєву.

Candy Teror - київський грандж гурт. Їхній перший сингл "Another Me" вийшов у 2017 році, згодом у 2018-му вийшов "Lo-Fi" EP. 

Candy Teror у мережі: 

https://www.facebook.com/candyterrorband/
https://www.youtube.com/channel/UC0sKgffpeClVbWKdKBs-jrw/videos
https://soundcloud.com/candy-terror