DJ Shon та Zombo працюють над спільним альбомом

Львівські музиканти DJ Shon та Zombo випустили спільний трек "Перезимуєм", до створення якого долучилися також репер Довгий Пес і саксофоніст Yatsyna. 

Трек записували на студії Kickit Records у Львові минулого року.

"Усе відбувалось у форматі джему, як зазвичай. Шон настукував біт і я паралельно почав фрістайлити, так з‘явився, одразу ж, приспів. Мій задум підхопив Довгий Пес і розвинув перший куплет, який згодом я доповнив своїм. Коли ми вже мали кістяк пісні Олексій Яцина, один з музикантів The Cancel Band, записав свою партію саксофону. Так сформувався трек", — розповідає Zombo.

Зведенням і мастерингом пісні також зайнявся DJ Shon. А от ідею обкладинки для синглу реалізував львівський бібой та діджей Rief Chocka.

"Коли ми створювали цей трек, надворі була справжня зима і, відповідно, все довкола сформувало атмосферу, яку ми і передали в пісні. Хоча першою ідеєю обкладинки було те, що ми разом чілимо на лежаках, як на пляжі", — додає Zombo.

Пісня доступна на всіх відомих стримінгах завдяки дистрибуції від лейблу Past Future Jam

Разом з тим DJ Shon та Zombo анонсували спільний альбом, який має вийти цього року, але конкретної дати поки немає.

Zombo - львівський репер, хіп-хоп активіст, учасник спільноти Kickit.Зомбо — старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods, учасник спільноти KickitЗомбо співпрацював з багатьма артистами як в Україні так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших. Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Минулого року випустив другий сольний альбом "Неймовірна простота".

Зомбо у соцмережах:

Facebook - https://www.facebook.com/zomboone
Telegram - https://t.me/Kamenecha
Soundcloud - https://soundcloud.com/kamenecha
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
Instagram - https://www.instagram.com/zombo.official

DJ Shon — хіп-хоп продюсер, засновник музичного лейбла Kickit Records, організатор хіп-хоп вечірок Wicked Kickit та Label Joint, музикант The Cancel Band, бітмейкер. Дискографія налічує кілька альбомів. У листопаді 2019-го випустив сольний альбом "Sunday".

Почитати рецензію на спільну роботу із The Cancel Band під назвою "Movement" можна за цим посиланням.

DJ Shon у соцмережах:

https://www.facebook.com/djshonkickit/
https://soundcloud.com/djshon
https://djshon.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/shonkickit/