School Bands Battle приймає заявки від гуртів

Конкурс School Bands Battle для молодих гуртів до 24 лютого приймає заявки на участь у цьогорічних відборах. 

З 2015-го, на початку кожного року київська Rock School проводить відбіркові концерти конкурсу School Bands Battle із фіналом на одному з великих концертних майданчиках Києва. Оцінюють виступи глядачі, онлайн-глядачі та члени жюрі, у яке запрошені відомі музиканти, журналісти та діячі шоу-бізнесу.

Учасники розподіляються на 3 вікові групи: Primary School - 6-11 років, Middle School - 12-14 років та High School - 15-17 років. У кожній віковій групі, на фінальному концерті, за сумою балів визначається переможець конкурсу.

Подати заявку на участь може кожен бажаючий, незважаючи на місто чи країну проживання. Вимоги:

  • кількість учасників 2-8
  • на момент виступу вік кожного з них 6-17 років включно
  • музичний жанр не має значення, необхідно презентувати 2 композиції з вокалом (авторські або кавери).

Прийом заявок на участь відбувається цілий рік, але якщо бажаєте взяти участь ще у 2020 році, слід встигнути надіслати заявку до 24 лютого

Серед тих, хто надіслав заявку організатори вибирають учасників, які можуть зіграти наживо дві композиції, та запрошують їх на один з відбіркових концертів, де їхній виступ будуть оцінювати члени жюрі та глядачі. Учасники, які наберуть найбільшу кількість балів, потраплять у Фінал конкурсу.

Перший відбірковий концерт уже відбувся у MonteRay Live Stage 9 лютого. Другий відбір запланований на 1 березня, третій — на 12 квітня, а фінал пройде аж 17 травня у клубі Бінго. 

Стрім з першого відбору 

Конкурс School Bands Battle в Україні проводить Рок Школа. Це мережа музичних шкіл для дітей та дорослих. 

Подія у мережі:

http://rockschool.com.ua/
http://schoolbandsbattle.com
https://www.facebook.com/schoolbandsbattle/