The Tea Ship випустили дебютний альбом

Чернігівський гурт представив слухачам свій перший повноформатний альбом "Алгоритми".

"Записати повноформатну платівку ми хотіли давно. Але остаточна концепція з‘явилася приблизно рік тому. Нові випущені сингли "Хьюстон" і "Сказаны" добре поєднувалися зі старими піснями, які ми давно планували записати. Також ми додали меланхолічне інтро "До" й оптимістичне аутро "Після" — атмосферні треки, які передають почуття й емоції, що мають змінюватися протягом прослуховування альбому", — розповідають музиканти. 

Це також перший реліз The Tea Ship, у якому всі тексти або українською, або російською, оскільки музикантам хотілося окрім музики донести також і вірші.За їхніми словами, пісні на альбомі загалом несуть меседж постійної зміни, перевтілення та пошуку.

"Загалом ми витратили приблизно рік на запис і зведення альбому. Всіма технічними моментами запису, зведення, мастерингу займався наш ударник Дворник Сергій. Залежно від пісні запис проводився за потреби у студії, або вдома. Можна впевнено сказати, що ця платівка є чистим інді в плані незалежності творчості, а також справжнім DIY, адже все робили самі", — додають учасники колективу. 

На обкладинці — справжнє фото, зроблене на плівку без фільтрів вокалістом Владом Єременком, яке гурт задизайнив під обкладинку вінілу.

Почути новий альбом наживо можна буде 22 лютого у Чернігові на концерті Neformat Family Gig за участі команд The Tea Ship, Timewaster, Exult і Посторонним Вход Запрещен.

Гурт The Tea Ship виник у Чернігові у 2012 році. Хлопці працюють garage, indie rock. В активі The Tea Ship кілька синглів, міні-альбомів та один LP. Почитати рецензію на них можна тут:

The Tea Ship у мережі:  

https://soundcloud.com/theteaship
https://theteaship.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/theteaship/
https://vk.com/teaship
https://www.instagram.com/teashipband/