Love'n'Joy зняли новий кліп на плівку

Київський гурт представив слухачам кліп на пісню "Animals" з альбому "Bender on the Silk Road".

П'ятихвилинне відео розповідає історію про пригоди музикантів під час осіннього євротуру, що тривав місяць. За цей час Love'n'Joy проїхали 11 тисяч кілометрів та відіграли 22 концерти у Польщі, Чехії, Німеччини, Франції, Швейцарії та вперше - в Італії. Кліп зняли на легендарну плівкову камеру Сanon super 8mm.

"Це безперечно одна з найбільш насичених і яскравих наших подорожей: гучний старт у Берліні у легендарному клубі Kantine am Berghain, два незабутні дні в Парижі, форт Байяр на березі Атлантичного океану і червоне вино в Бордо, концерт у середньовічній швейцарської фортеці та спонтанний квартирник у вітальні, запис лайву в італійській студії, знайомство з безліччю класних гуртів та багато іншого. Ми зрозуміли, що одного місяця туру нам недостатньо, ми готові рухатися далі. І вже плануємо наступний", - розповідає вокаліст гурту Антон Пушкар.

Нагадуємо, 22 лютого у Mezzanine відбудеться великий концерт гурту Love’n’Joy. Це десятигодинний святковий концерт-вечірка, де окрім героїв публікації гратимуть також Адвокати, Комісія, Kraken Landau, The best part of the trip і формація Vertuha. Квитки можна придбати онлайн по 300 гривень.

Love'n'Joy - рок-тріо з Києва, діє з 2009 року. У своїй творчості музиканти поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Love'n'Joy випустили свій перший однойменний EP ще у 2010 році, а у новому складі музиканти виступають з 2015-го. У 2019 році музиканти видали свій перший LP "Bender on the Silk Road", що вийшов, зокрема, і на вінілі. 

Love’n’Joy у соцмережах:

Web: https://lovenjoyband.com/
Facebook: www.facebook.com/lovenjoyband
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSaver13
SoundCloud: https://soundcloud.com/lovenjoyband
Instagram: https://www.instagram.com/lovenjoyband