Гурт Schizogen випустив дебютний кліп

Київська brutal death metal команда представила свій перший кліп на пісню "Biological Damage Processes" з майбутнього альбому "Spawn Of Almighty Essence", що має вийти 21 лютого за підтримки американського метал-лейбла Willowtip Records.

Музиканти розповіли нам, як був створений кліп та чого загалом очікувати від нового повноформатника. 

- Як ви знімали кліп?

- Кліп ми зробили доволі швидко. Оскільки не було реального бюджету для всього цього, тобто відео з сюжетом, спецефекти, голі баби, дракони, масові баталії; бігати в лісі також не було бажання, то вирішили зробити мінімалістичний кліп. Тобто зняти максимально просто, але якісно. З кліпмейкером все було однозначно — Тементій Пронов, крутий чувак, який шарить, як тебе поставити та з якої сторони зняти, щоб було так, як задумано. Ми з ним уже раніше співпрацювали на фотосесіях і знали, на що він здатний. Тому обирали тільки локацію, але тут також не було проблем. Спитали на нашій репточці, Хліб сказав "без проблем", одна ніч страждань і все відзнято. По суті, кліп уже лежить готовий з літа та чекає свого часу, й ось він настав. 

Раніше гурт вже презентував лірик-відео на трек "The Genes Recoding", а також офіційний playthrough до ще однієї нової пісні "The Physical Essence Of The Devourer"

- Як довго та де ви записували "Spawn Of Almighty Essence"? 

- Для альбому, в якому у кожній пісні по 100500 нот, ламані розміри, постійна зміна темпів і все таке, 2,5 роки, за які було створено та записано весь матеріал, не так уже й довго. Записували все на домашній студії, доклали дуже багато часу та зусиль, щоб отримати той результат, який зараз маємо. Реампінг, зведення і мастеринг робив дистанційно Олександр Борових з TsunTsun Production, дуже крутий чувак, який з пів слова розуміє, що від нього хочуть. З першої пісні до фіналу звук змінювався декілька разів, при чому дуже кардинально, тому що за такий час нормальна людина не стоїть на місці та розвивається. Так було і в нашому випадку, то Саша почав використовувати якийсь новий софт, то ми переписували якісь шматки інструментів, або по-новому записували вокал. Коротше, живий організм мутував, розвивався і вже готовий вирватись у цей світ 21 лютого!

- Про що цей реліз і чи є у нього концепція? 

- Спочатку був сингл "Birth of the Great Mass", (ред. вийшов у 2017 році) який розповідає про виникнення у космічному просторі деякої сутності, основною ціллю якої було знищення всього живого у всесвіті. Далі вирішили продовжити та розкрити цю тему, деталізувати та розповісти про те, як ця "потвора" знищує людство і всю планету. Насправді не потрібно дуже буквально розуміти тексти, тому що суть та ідея набагато глибші та мають більш філософське значення, ніж може здатися, на перший погляд. Слухайте, читайте, думайте

Альбом "Spawn Of Almighty Essence", буде другим повноформатником в історії колективу після виданого у 2016 році дебютного LP "Parasitic Origin". Новий альбом вийде 21 лютого за підтримки американського лейбла Willowtip Records у цифровій версії та на дисках. Попереднє замовлення на нього можна оформити на Бендкемпі гурту. 

Гурт Schizogen виник у Києві у 2011 році. Хлопці грають класичний brutal death metal. У творчому доробку дебютний лонгплей та кілька синглів, серед яких кавер на Sepultura.

Schizogen у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/schizogen.ua
Soundcloud: https://soundcloud.com/schizogen
Bandcamp: https://schizogen.bandcamp.com/