UPark Festival оголосив перших хедлайнерів

Київський фестиваль поділився двома першими анонсами на 2020 рік. Цьогоріч фестиваль відбудеться 9 липня у Sky Family Park.

Після 6-річного мовчання на сцену повернулися My Chemical Romance, які у рамках запланованих концертів відвідають і Україну, а точніше стануть першим хедлайнером UPark Festival 2020. Зважайте на квитки, адже в багатьох містах у гурту практично повний солд-аут. До того ж це буде перший виступ колективу в Україні. 

Нагадаємо, за 10-річну кар'єру My Chemical Romance випустили 4 альбоми, але найбільше відзначилася їхня концептуальна платівка "Welcome to the Black Parade"; альбом дебютував на другій сходинці Billboard, а вже в перший тиждень після релізу кількість проданих альбомів перевищила 200 000 копій. MCR оголосили про розпад у 2013 році, але цього року гурт оголосив реюніон тур по США та фестивалями Європи. 

Другим хедлайнером UPark Festival стали Sum 41 - відомий канадський панк-рок гурт. Колектив уже бував в Україні раніше. 

Перші квитки з'являться у продажу онлайн вже 5 лютого. 

Фестиваль пройде на тій же локації - Sky Family Park. На території буде велика зона фуд-корту, басейн, кальян лаунж і багато інших розваг. Варто додати, що UPark Festival частково перетинається з іншим масштабним українським фестивалем Atlas Weekend 2020, який відбудеться з 7 по 12 липня. Серед його хедлайнерів уже анонсовані Twenty One Pilots, A$AP Rocky, Placebo та alt-J.  

UPark Festival - масштабний київський фестиваль, що вперше відбувся у Києві у 2016 році. За три роки на його сцені побувало чимало відомих гуртів, а саме Red Hot Chili Peppers, Gorillaz, Muse, Bonobo, Massive Attack, HURTS, The Kills, Thirty Seconds to Mars, Nothing But Thieves, Poets of the Fall, Rag’n’Bone Man, Die Antwoord, MØ, Kaleo, Tove Lo, Young Fathers, та інші. UPark Festival проходив на НСК "Олімпійський", стадіоні "Динамо" та у SKY family Park. 

UPark Festival у мережі:

https://www.facebook.com/events/497233944318666/
https://www.uparkfestival.com/
https://www.instagram.com/uparkfestival/