Blast Shapes випустили дебютний міні-альбом

Київський інді-гурт нещодавно презентував свій перший міні-альбом "Cosmic Dance".

Робота над дебютним EP була завершена на початку цього року і, в результаті, він умістив 6 треків. 

"Cosmic Dance" занурить слухача у романтичну атмосферу неонових мрій і неодмінно створить ненав'язливу ностальгію", - кажуть музиканти.

Перший живий виступ та презентація EP вже відбулися у Києві 19 січня. Послухати його онлайн можна на популярних стримінгових платформах.

Трохи раніше на підтримку релізу гурт презентував кліп на однойменний трек "Cosmic Dance". Його Blast Shapes спільними зусиллями зняли на VHS-камеру, аби досягнути лоуфайного зображення. Монтажем та обробкою відео займався словацький художник Denys Puccini. Він же відповідав за дизайн обкладинки EP. 

"У нашому випадку, VHS - не мейнстрім, а інструмент для відтворення атмосфери 80-90-х років. Начебто нічого особливого, але при появі першої смужки, що пробігає екраном, розумієш кайф від перегляду архівних записів максимально побутових і нехитрих речей. "Cosmic Dance" це не спроба відтворити той час за допомогою музики. Це звернення до минулого з проханням обдарувати нас відкритою душею, як у дитинстві", -  пояснює гурт.

Blast Shapes зібралися у травні 2019 року, грають суміш інді, гаражного та альтернативного року з елементами синтвейву. Вони надихаються культурою 80-х, зокрема творчістю представників класичного року на кшталт Guns N’Roses, Whitesnake, а також серед улюблених гуртів відзначають The Smiths, Electric Youth, Carpenter Brut, Foals і Brand New.

Blast Shapes у соцмережах:

https://www.facebook.com/blstshps
https://www.instagram.com/blstshps/
https://soundcloud.com/blast-shapes