Дует Karoon випустив дебютний кліп

Київський електропоп-дует випустив новий сингл "Niyak" та дебютну відеороботу до нього.

За словами учасників гурту, нова композиція розповідає про кохання так, як до того про нього ніхто не розповідав: ніякого "нещасливого кохання", ніяких "казок з хепі-ендом". Музиканти кажуть, що для того, щоб збудувати міцні стосунки, потрібно багато працювати, хоча й іноді хочеться звільнитися.

"У цьому треку ми говоримо про те, якими можуть стати стосунки в парі, якщо над ними перестати працювати. Вони перетворюються на спорожнілий будинок, де більше немає життя. Закинута хата, ферма, млин – локації в кліпі – алюзія на кохання, що вичерпало себе. Де один з партнерів спостерігає, а інший – намагається це кохання зберегти", – коментує учасниця гурту Lera Karoon.

Над процесом знімання працювали Taras Karoon та Марія Ляшук, яка разом з Lera Karoon відповідали за створення стилю.  

"Музика почала клеїти, зшивати наші стосунки, які раніше тріщали по швах. Кожен новий трек, кожне нове відео – це продовження наших почуттів. А отже, поки ми робимо музику, ми продовжуємо бути разом. І це все – не з болем, а з задоволенням", – коментує Taras Karoon.

Дует виник у 2018 році, у день, коли обидва майбутні учасники колективу хотіли розлучитися, але залишились разом, щоб провести експеримент: чи зможе музика зберегти їхню пару. Минуло півтора року, вони досі разом, і у них з'явилися пісні, а експеримент триває надалі. 

Karoon у соцмережах:

https://www.facebook.com/karoonproduction
https://www.instagram.com/karoonband
https://www.youtube.com/channel/UCs8BHmxlnHDZ5MVQNPQT7Dg