Na-Hag випустив новий альбом

Днями вийшов новий альбом Na-Hag – музичного проєкту Андрія Ругару, також відомого своєю творчістю у рамках іншого проєкту r.roo. Реліз отримав назву "Howl of Nature". 

За словами автора, на противагу схильності до експериментів з idm в останньому альбомі, новий реліз Na-Hag занурює слухача у несамовиті танці первісних племен посеред руїн безальтернативної дійсності. Проєкт поєднує елементи industrial жанру із tribal-мотивами, та утворює музичний образ, насичений ритуальною атмосферою, поєднану у єдине ціле із ритмами структурних шумів.

"Howl of Nature" – музичний нарис, що складається з чотирьох частин, які вимальовують в уяві слухача декілька сюжетів "на тему": про людське невігластво, замуроване в поверхневий релігійний формалізм ("Altars in Anthills"); про глибину взаємодії між палачем та його жертвою у мить безпосередньої реалізації акту вироку ("Victim and Executioner"); про те, як це, раптом усвідомити щось й вийти за рамки себе, осягнути життя, зазнати осяяння від споглядання раптової Дісності, віддаючи себе цілком теплу променів вперше зустрінутого Сонця ("Amazement"), та фінальний "Righteous Anger" – про те, що Дійсність прийде за своїм у Пору Жатви, перевернувши усе з ніг на голову, перекроївши суть речей, та, залишаючи за собою згусток невгамовного невігластва", – розповідає про реліз Андрій.

Основою для обкладинки слугує фото, зроблене автором під час його подорожі Хортицею. Дизайном арту займався Vogel Ray.    

Na-Hag – проєкт Андрія Ругару, утворений у 2011 році, коли вийшов дебютний альбом "Dreams Of A Sick Man", записаний за один місяць. З 2013 року знаходився у творчій паузі. Протягом двох років виходили кілька альбомів, ЕР та сплітів. 

Na-Hag у соцмережах:

https://www.facebook.com/nahag
https://na-hag.bandcamp.com/