Complete! випустили другий сингл з майбутнього альбому

Івано-Франківський панк-рок гурт випустив сингл "Endless Winter" з майбутнього альбому "Disappointment & Hope".

За словами музикантів, текст цього треку був написаний кілька років тому, ще до створення Complete!, але не підійшов за настроєм та посилом гурту Fifty/Fifty, тому був відкладений. Хлопці вирішили повернутися до нього, після того, як створили нестандартну для їхнього звучання інструментальну заготовку треку. Так з'явився трек, що певним чином пов'язаний з важким періодом життя одного з учасників. 

"Коли діло йшло до запису, це була остання пісня, на яку ми б робили ставку. Лише коли записали інструменталку, стало зрозуміло, що трек виходить досить потужним. Потім дійшло до вокалу, і нас прорвало. Я заспівав значно агресивніше ніж зазвичай, а коли записували приспів, у студію зайшла моя дівчина Наталя (вона пише з нами всі бек-вокали), вже тоді ми зрозуміли що це буде одна з найкращих пісень в альбомі", — розповідає вокаліст-гітарист гурту Назар Назарук.

Гурт Complete! створили в Івано-Франківську на початку 2017 року учасники таких команд як Avalanche Breakdown, Folksy Junky та Fifty/Fifty. Дебютний міні-альбом гурту під лаконічною назвою "D" вийшов у листопаді 2017 року. Окрім нього на рахунку колективу міні-альбом "On The Edge" (2018).

Complete! у соцмережах:

https://complete.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/complete_band/
https://www.facebook.com/completepunkrock/