Palmo X випустила дебютне відео

Дебютний кліп електронного проєкту зі Львова днями з'явився у мережі. 

Зйомки та виробництво відбувались у Львові. Тема відеороботи — панічна атака та її наслідки у вигляді самотності в соціумі. Головну роль зіграла актриса Тетяна Крикля. У місті панує атмосфера спустошеності та вакууму, яка була створена режисером Михайлом Дрогомирецьким та постобробкою Максима Захаряка

"Михайло та Соня [стилістка та сценаристка — прим. ред.] побачили в музиці те, що там було закладено ще на етапі текстів. Однієї зими я відкрила для себе жахливу сторону его і такі речі як тривожність та панічні атаки стали чимось повсякденним. Я досить рідко могла відчувати спокій ці два роки, про це вся моя музика. І це не нестача магнію чи підвищений кортизол. Бувало так, що ти не можеш встати з ліжка та змусити себе почати день. Бувало так, що тривога настільки сильна, що ти хочеш бігти величезні дистанції, проте куди б не втікав — ти біжиш від себе. А ще буває так, що ти розумієш, що живеш відкладеним життям, стереотипами і ти чекав чогось, а потім зрозумів що це "щось" це брати відповідальність на себе, що і зробила головна героїня кліпу, навмисне повертаючись з місця втечі," — розповідає вокалістка проєкту Ксенія Нема.

За словами режисера та оператора Михайла, найскладнішим було те, що кліп мав три варіанти закінчення, а бюджет склав всього дві кави та три хот-доги без гірчиці.

"Найтяжчим у зйомках були сцени з пустим містом, яке ні ніч, ні 4:30 ранку понеділка не рятували від бажаючих потрапити у кадр десь на загальному плані. Тут допоміг Максим Захаряк з постпродакшном. І от, дознявши останній кадр передостанньої сцени третього варіанту сценарію, почався монтаж, який ніяк не хотів вийти швидше четвертої версії готового кліпу," — згадує Михайло Дрогомирецький. 

Palmo X — саундпродюсерка та вокалістка зі Львова. Створювати музику під цим псевдонімом вона почала ще у 2016, а перші демо-записи потрапили в мережу у 2017. Дебютний альбом "A.C.T.W." вийшов у 2018 році. На даний момент іде робота над новим альбомом проєкту.

Palmo X у соцмережах:

https://twitter.com/PalmoXmusic
https://palmox.bandcamp.com
https://www.instagram.com/palmo_x
https://www.youtube.com/channel/UCfaBgdcm2d2bKu1-seneGsw
https://soundcloud.com/palmo_x