Гурт The Rising Waters презентував сингл про свободу слова

"Cut It Out" — другий сингл інді-рок гурту, випущений після торішнього релізу дебютного EP, що вже доступний на стримінгових платформах.

За словами музикантів, цей трек про посягання на свободу слова, цензуру, спроби тоталітарного контролю як над окремою особистістю, так і над іншими сферами суспільства, розділеного на "спостерігачів" і на "воїнів", готових відстоювати своє право говорити та бути почутими.  

"Cut It Out" — припини, зав'язуй, досить. Це звернення до того, хто вважає, що має право обмежувати твою свободу, хоче змусити тебе мовчати, зробити із тебе слухняну маріонетку, керовану страхом. Всіма доступними методами він намагається обмежувати твої права і контролювати кожен твій крок. Засліплений владою, він більше не сприймає світ реалістично і не мислить людськими категоріями", — коментує свій новий трек вокалістка й авторка пісні Юлія "Jay " Мінгажева.

The Rising Waters — молодий київський гурт, що грає інді-рок з елементами електроніки. Дискографія налічує дебютний ЕР та кілька синглів.  

The Rising Waters у соцмережах:

https://www.instagram.com/therisingwaters/
https://www.facebook.com/therisingwatersmusic/