Проєкт Charlie Toma випустив дебютні міні-альбом та кліп

Київський проєкт випустив ЕР під назвою "People Are Rivers", що доступний на стримінгових платформах, та кліп на трек "Stay".

До альбому увійшли п’ять меланхолійних треків. Авторкою текстів є Олександра Шевченко, а саунд-продюсером є Олександр Писарчук. Інструменти записані за участі сесійних музикантів. Стиль варіюється від інді-попу до альтернативного року.

Режисером кліпу став Олександр Чуханов, відомий також як BlogMayster, а процес знімання відбувався у Львові. Олександра брала участь у зйомках із травмою ноги, через що велика частина матеріалу не потрапила у кінцевий монтаж.

"За задумом, у кліпі дві паралельні лінії. Першу задає вокал, і вона розвивається в теперішньому часі. У ній дівчина звертається до людини, про яку співає. Друга лінія — це її спогади, живі та реальні емоції, імітація любительської зйомки, немов камеру тримає той самий герой пісні. Ці лінії сплітаються і показують, наскільки відносини з людиною можуть бути полярні, а моменти щастя змішані з моментами відчуженості та туги", — розповідає Олександра про свою першу відеороботу.

Charlie Toma — молодий київський інді-поп/рок проєкт у складі якого вокалістка Олександра Шевченко та саунд-продюсер Олександр Писарчук.

Charlie Toma у соцмережах:

https://www.facebook.com/CharlieTomaOfficial
https://www.youtube.com/channel/UCUMGKc6p5mp0DeQhML38nVg