sophistication. випустила другий альбом

Київська сонграйтерка цього місяця презентувала свій другий повноформатний альбом "pink flower".

"pink flower - це моя одіссея, flashback, daydreaming, фантазія. Це музика після подорожей, між ними, замість них. Якби Одіссей і Синдбад були жінкою. І якби вона жила не сьогодні, а кілька тисячоліть тому - сирена, муза, русалка, Селкі — жінка-джин, яка звільнила сама себе з лампи. НЕ квітка і не рожевий.

На відміну від першого альбому, в якому хотілося створити певний простір (не в останню чергу завдяки звукам навколишнього середовища), у 'pink flower' він чистий - білі стіни моєї кімнати", - розповідає авторка проєкту Софія Швагер.

Саме на цьому релізі також вперше з'являється який-небудь інструмент, окрім гітари. Це кларнет у виконанні Dan Purzhash. Інструмент, згідно з задумом музикантки, має у своєму звуці "необхідний дух, плавність і м'якість, які акуратно переплітаються з голосом, доповнюючи його".

"Як і перший альбом, "pink flower" - це медитативна робота. Історії в ній викладені, щоб принести спокій. І хоча від них віє меланхолією, не варто сприймати форму занадто буквально. Спокій легко сплутати з сумом, але перший куди більш ресурсний. А саме це мені й хотілося принести — чисту енергію, яка тече то швидко, то плавно, але завжди без зупинки", - додає Софія.

Записом та мастерингом релізу займався Вадим Лазарєв зі студії Lipkyzvukozapys.

Альбом також доступний на стримінгових сервісах. 

sophistication. - це one-woman проєкт, що базується у Києві. Його створила музикантка Софія Швагер, яка поєднує акустичну гітару та власний голос задля досягнення мінімалістичного та спокійного звучання. На рахунку виконавиці випущений у травні 2018-го дебютний альбом "Looming" та другий повноформатник "pink flower".

sophistication. у соцмережах:

https://www.facebook.com/sophisticationmusic/
https://sophistication.bandcamp.com/album/pink-flower-2