Anmasker випустили дебютний альбом

Альбом запорізьких трешерів, що отримав назву "How Much Is Your Mask?", вийшов на грецькому лейблі Alone Records.

Як кажуть музиканти, своїм релізом вони хотіли якнайкраще передати атмосферу олдскульного треш-металу 1980-х років. Тож, тематика текстів та звучання відповідають стандартам стилю: жахи війни, людська жорстокість, негативний вплив політики на людину, жадоба, лицемірство, проте із закликом вирватися з-під цього гніту та залишатися людиною до самого кінця.

Загального об’єднуючого концепту альбом не має, а лише продовжує загальну тему масок, що притаманна гурту. Для цього індонезійський ілюстратор Shynd Danendrea (Syndromea Illustration) втілив у життя маскота гурту — напівметалічний Facemasker, який має слугу-грифа. Гурт характеризує свого маскота як суворого викривача, борця за правду та справедливого ката, що з’явився нізвідки.

Саме це передає обкладинка, створена тим самим художником, що й маскот, — покарання Фейсмаскером найкорумпованіших та найогидніших представників людської раси: недобросовісних політиків, священників, тощо. Альбом був записаний, зведений та змастерений на запорізькій студії TA Production Recording Studio під керівництвом Антона Ворожцова.

У найближчому майбутньому має з’явитися професійний кліп на трек з альбому "Patients Behind", та планується випуск альбому на вінілі. Наразі триває робота над другим повноформатним альбомом.

Anmnasker (Unmasker у період 2012-2016) офіційно розпочав діяльність 6 квітня 2016 року, коли запорізька команда однодумців вирішила грати thrash metal. За два роки гурт видав перший демо-запис, який був створений власними силами на репбазі. А наприкінці грудня 2018-го вийшов їх перший студійний сингл "That’s Enough!".

Anmasker у соцмережах:

https://www.facebook.com/anmasker/
https://anmasker.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/anmasker_official/