Liloviy випустили космічний кліп на свій новий сингл

Трек київського арт-поп гурту отримав назву "Amnesia", а в основу тексту лягла інтимна лірика відомого українського письменника Юрія Іздрика.

Саме його поезія, за словами вокалістки гурту Олени Ковернік, надихнула її на створення композиції, яка, до слова, вже доступна на стримінгових платформах.  

"Коли я писала пісню "Amnesia", я думала про прив’язаності людей, про те, що залежність від чогось або когось робить людину одержимою. І пристрасть може стати руйнівною силою. Але саме по собі руйнування іноді створює нову особистість", — коментує Олена.

Ідея кліпу бере натхнення із творчості українського скульптора Олексія Владімірова, якою також захоплюються музиканти. Втілити у життя відеороботу допомогла режисерка українського фільму "Коли падають дерева" Марися Нікітюк.

"Пісня дуже зачепила мене масштабом звучання, я в ній побачила Космос і першохаос. Тому мені хотілося розповісти про сам процес творення на глобальному рівні: як з дуального світу протилежностей і їх взаємодії народжуються міріади варіантів життя. Я дуже хотіла зробити це відео у форматі поліекранів, на що мене надихнув майстер-клас Пітера Грінуея, який приїздив до Києва весною. Поліекрани порушують чи навіть знищують принципи кінорамки, щоб створити нову візуальну якість, новий візуальний світ. Це добре вписалося в мою космогонічну концепцію", — розповідає Марися.

Liloviy — молодий арт-поп/інді-фолк гурт, який за своє існування вже встиг пограти на великих українських фестивалях, таких як Lesia Grand Fest, Respublica Fest, Woodstock Ukraine і Зелена Сцена. Дебютний альбом "Називай" побачив світ у серпні 2019 року.

Liloviy у соцмережах:

https://www.facebook.com/LiloviyMusic/
https://www.youtube.com/channel/UCMu5UNbmIUHvYebEXB0WmrQ