Моча випустили другий міні-альбом

Київські метал-панки назвали альбом "С.К.У.М.", як данину поваги Ернсту Юнгеру.

Назва альбому розшифровується як "Старих Кентаврів Вбиває Метал". Реліз має три треки, один з яких — кавер на гурт Химера. За словами музикантів, це данина поваги поетові та музиканту 1990-х Едуардові Старкову, чия творчість вплинула на них. Про концепт альбому Моча розповідають наступне:

"Назва "C.К.У.М." взято з книги Ернста Юнгера "Вогонь та Кров", у якій він описує як "старі кентаври" (кавалерія часів першої світової) йде в бій проти величезних металевих танків. Ми вклали у цю фразу наступне: новий світ, світ технологій і штучних культів впаде перед древніми силами. Істоти з міфів і різних стародавніх сказань оживуть і зіткнуться у фінальній битві проти людей. Так для нас виглядає ідеальний фінал для людства, а трек "С.К.У.М." — останній гімн у цей тяжкий, але справедливий час. Трек "Радение" (форма богослужіння у секти хлистів) — це посил всім віруючим. Приклад, як вони повинні себе поводити. Тільки через самокаліцтво, побиття дітей і жінок та інші властиві цим персонажам речі, вони мають йти до того, у що вірять".

Записом, зведенням та мастерингом, як і на попередньому релізі, займались Юра Утюг та Will Killingsworth. Обкладинку релізу зробила Ксенія Білан. Арт зображує сцену битви між міфічними істотами та машинами, на купах кісток та руїнах міст планети.

"У нас на 50% змінився склад. За досить короткий проміжок часу ми записали новий ЕП, відкатали ряд концертів і далі не збираємося зупинятися. Будете ви стежити за нашими новинами чи ні, ви все одно закінчите однаково", — ділиться планами на майбутнє гурт.

Mоча — київський гурт, який розпочав діяльність у 2018 році, аби грати сирий hardcore-punk з текстами про суїцид, смерть та занепад, що є невіддільними частинами філософії колективу. Рецензію на дебютний реліз гурту "Ухода-19" можна прочитати за цим посиланням.

Моча у соцмережах:

https://mo4aband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/mochapunks
https://soundcloud.com/user-798325500/