Stoned Jesus випустили ранні демки

Київський гурт відзначає 10-ту річницю і на честь цього, зокрема, видав свої ранні демо-записи на вінілі. Реліз відбувся за підтримки лейблу Napalm Records. 

"From the Outer Space" містить два перші демо-записи гурту, які тоді ще one-man-band Ігоря Сидоренка випустив у 2009 році. Зараз же обидві демки, а це загалом 5 треків, пройшли ремастеринг і були видані на вінілі обмеженим тиражем. Кількість платівок складає всього 300 копій. Також альбом доступний на стримінгових сервісах. 

Треклист:

1. The Sweet Whore of Babylon
2. Insatiable King
3. Eastern Magic
4. Occult
5. Black Woods

На підтримку цього релізу гурт вже випустив відео на свій найперший трек "The Sweet Whore of Babylon", а також міні-інтерв'ю, де Ігор розповідає про саме демо, а також про минуле та майбутнє гурту.

Нагадаємо, 10 років тому, восени 2009-го Stoned Jesus зіграли свій дебютний концерт у Києві. Ігор Сидоренко тоді навіть не розраховував, що його черговий проєкт переросте у повноцінний гурт, що стане настільки популярним у світі. Зараз же на їх рахунку 4 повноформатні альбоми, сотні концертів в Європі та Південній Америці, виступи на культових фестивалях і безліч прихильників по всій планеті.

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень, включно з контрактом із відомим австрійським лейблом Napalm Records.

Почитати рецензію на Stoned Jesus - Pilgrims (2018) можна за цим посиланням

Stoned Jesus у соцмережах:

ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband