Тулим презентують у Києві новий міні-альбом

Київський хіп-хоп гурт анонсував презентацію нового EP "Землетрус", що відбудеться 24 листопада в арт-клубі "Теплий Ламповий". 

Як розповідає Ігор KyLЯ, на ЕР "Землетрус" можна буде почути цікаві та, певною мірою, експериментальні фіти, звук бітів тільки з аналогового семплера AKAI MPC 2000XL, і більш мелодійне загальне звучання, ніж на попередньому альбомі.

До слова, з часу виходу останнього альбому гурту "НЕТРІпанина" минуло вже три роки. 

"По-перше, випуск релізу затягнувся через зміну у складі команди. Цей реліз перший, на якому буде представлений Дамант (DMNT), як МС та вокаліст. Багато хто не помітив, але останні три роки саме він їздить зі мною на концерти, і нарешті, на цьому ЕР, можна зацінити його стиль вже у студійному записі. По-друге, за ці роки я був більш продуктивним у плані створення інструменталів та музичного продакшну і писав не так багато текстів, записував більше колаборацій. По-третє, це доволі нормальний темп для наших релізів, попередні також виходили з проміжком 3-4 роки (2009, 2012, 2016)", - розповідає Ігор. 

Окрім, власне, гурту Тулим на концерті також можна буде почути команди Homesick (hardcore punk), Ліра (hip-hop) та Sundown (straight edge hardcore), а також збірну МС KFC Crew і DJ Jeremy Star. 

"До нас звернулися хлопці з Wrong Way Crew із пропозицією нашого виступу на концерті груп Homesick та Sundown, який вони організовували. Ми дуже любимо виступати із хардкор/гуртами, тому вирішили сумістити презентацію нашого релізу разом з ними. Запропонували долучити івано-франківський гурт ЛІРА, який дуже близький нам по духу та звучанню, але толком ніколи не виступав у столиці, а також зробити репрезент збірній київських МС під назвою KFC Crew (Kyiv Finest Crew). І, звичайно, для підтримки покликали діджея Jeremy Star для крутого прокачу за вертушками. Очікуємо душевний хіп-хоп та хардкор прокач по повній!", - додає KyLЯ. 

Нагадаємо, трохи раніше Тулим випустили кліп на пісню "Всіх карт".

Квитки на концерт коштуватимуть 150 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/570897753649731/?active_tab=about