The Nightchild випустили новий альбом

Чи не єдиний активний в Україні gothic rock гурт з Києва виклав у мережі новий реліз, що отримав назву "Something From Within".

Це вже другий реліз киян за 2019 рік. У вересні вийшов їхній міні-альбом "Painful Memories". Концепт альбому музиканти вбачають як у книзі з різними оповідями, деякі з яких сумні, деякі — страшні, а потім усе об’єднує назва.

Запис альбому пройшов на Squeezed Cat Studio. Зведенням та мастерингом займався лідер гурту Олексій Нікітченко. Обкладинку зробила Margo, що зазначається у складі як персональна асистентка Mr. Loopen’ — драм-машини, названої з посиланням на The Sisters of Mercy. За її словами, тут переданий весь спектр відчуттів, що присутні на альбомі за допомоги різнокольорового мороку.

Про майбутнє стилю, що популярний зараз у Південній Америці, але в Україні мода пройшла і чекає на черговий рівайвал, Олексій розповідає наступне: 

"Так вийшло, що мода пройшла і багато хто відклав гітари, або заграв щось більш популярне, а я ось "застряг" у 80-90-х роках і досі роблю цю музику. Я з самого початку орієнтувався на представників цієї субкультури за кордоном (там наші альбоми здебільшого і купляють), а тут ми інколи виходимо на сцену і розважаємо тих, хто ще залишився у темі. Я збираюся продовжувати те, чим займаюсь, не озираючись на моду, багато людей у світі потребує меланхолійних гітарних рифів. А ось чи виживе ця сцена у нас в Україні, я, на жаль, не знаю". 

The Nightchild — gothic rock проєкт з Києва, що утворився у 2003 році. Колектив гурту зазнавав різних змін, однак на рахунку гурту вже чимало різноманітних релізів від синглів до повноформатних альбомів. З 2010 по 2015 гурт припиняв концертну діяльність, але наразі її відновлено.

The Nightchild у соцмережах:

Bandcamp: https://thenightchildua.bandcamp.com
Сайт: http://thenightchild.at.ua
Facebook: https://www.facebook.com/The-Nightchild-111454725586441