Braii зняли новий кліп у стилі роуд-муві

Київський проєкт у ніч Геловіну презентував новий кліп на трек "Slipping".

"Slipping" - це четвертий і останній сингл з нового альбому BRAII, який отримав назву "Lovely Dark Things". Одночасно з нічною / Геловін прем'єрою кліпу став доступний для передзамовлення на всіх цифрових майданчиках і стримінгах і сам лонгплей. Реліз альбому запланований на 8 листопада, а видаватиме його лейбл українського інді-агентства Много Води.

"Вона мчить по хайвею уздовж пустелі, що тягнеться від Арізони до Невади. Попереду Лас-Вегас, місто розкоші та спокуси. Місто розбитих надій і мільйонів яскравих вогнів. Її шлях — всередину себе самої. Загадковий мандрівник у дороги — зустріч з власним альтер-его. Навіщо він їй? Хто він? Що він їй дасть?

Харизматичний мандрівник, немов плід фантазії. Темні сторони її душі; приховані бажання. Lovely Dark Things, що залишаться тільки там, в стінах цього випадкового мотелю, який зустріне їх тьмяним неоном і стерильною чистотою змитих покоївками сюжетів і драм", - йдеться в прес-релізі. 

Фронтвумен BRAII Оксана Бризгалова називає нову роботу міні-фільмом, де головні ролі ділить з нею Сал Рамаццині — басист гурту The Gitas. Режисером відео став талановитий дебютант Павло Федоров, який раніше працював оператором в тандемі з Асею Ніколаєвою — автором кліпів Щасливих Людей і гурту Astronata.

Запис і зведення треку відбувалися на студії Istok під керівництвом саунд-продюсера Олексія Кривошеєва, а за мастеринг відповідала американська студія Lurssen Mastering. 

Нагадаємо, дебютний міні-альбом Braii "City of Nothing" вийшов у травні минулого року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Braii у соцмережах:

https://www.facebook.com/BraiiBand/
https://www.instagram.com/braii_band
https://soundcloud.com/braiiband