Suck Puck Recordz вперше проведуть концерт у Києві

Одеський лейбл Suck Puck Recordz 9 листопада запрошує киян відсвяткувати день працівника української експериментальної культури з її знаковими представниками та шанувальниками.

Важка Культура від Suck-Puck пройде у клубі Otel' і, окрім власне музичної частини, де буде все від ambient аж до speedcore, передбачає також і цифрову виставку. 

"Важка культура — це саме той івент, на який треба потрапити поціновувачам нетривіальної електронної музики, людям, відкритим до чогось нового, та обов'язково всім, хто вже почав (або тільки розмірковує) впадати з типову сезонну депресію.

Ми зібрали багато цікавих українських продюсерів, переважно вони гратимуть лайви, а наші гості з Британії та Варшави навіть не потребують зайвих слів — просто прийдіть та послухайте.

Також дуже унікальним форматом додається виставка на якій будуть представлені роботи українських діджитал-митців та наших друзів з Європи. З деякими роботами можна буде взаємодіяти, наприклад, VR тріпами від нашого приятеля з Берліна, або ж гра від Marginal Act", - розповідають організатори.  

Іноземні гості це:

- goreshit (UK) — проєкт, що був заснований спочатку як блек-метал, але у 2005 році різко змінив своє звучання в сторону електронної музики, яка стала відома як "lolicore" після виходу його дебютного EP "わたしわばかやろです”. Зараз goreshit відомий десяткам тисяч слухачів по всьому світу і випускає переважно breakcore, dancecore, IDM, mashup, speedcore стаф.

- pzg (PL) — представник Suck Puck Recordz крю з Польщі, один з авторів серії вже класичних footwork-jungle, rave-juke релізів під назвою "We Rob Rave".

Також на заході можна буде почути AleX Tune, Drunk Optimus, Fat Frumos, Oleksii Podat (live), Bobryk (live), Junglinsky, VTOMA (live) і багатьох інших. Загалом же весь список артистів та художників містить понад 20 осіб.

До слова подібні івенти Suck Puck Recordz раніше у Києві не проводили.

"За роки діяльності Suck-Puck в Одесі та за кордоном, це буде перший івент у Києві, але той лайн-ап, який ми зібрали, вже не дозволяє назвати його пробним. Однак він, безперечно, таким вбачався, оскільки на підготовку у нас було трохи менше, ніж місяць. 

Зараз Suck-Puck багато подорожує, як з івентами так, власне, й артистами лейблу. Британські Bangface, Boomtown та власні івенти у Берліні, Стокгольмі, Барселоні, Кракові тощо. Тому часу на локальні івенти ще менше, але ми, безперечно, хочемо ділитися цим досвідом в Україні. Якщо люди підтримають формат (ред. важкої культури) 9 листопада, то будемо роботи івенти тут частіше", - додають організатори.  

Квитки можна придбати онлайн по 250 гривень.

Suck Puck Recordz у соцмережах:

https://www.suckpuckrecordz.bandcamp.com
https://www.soundcloud.com/suckpuck
https://www.facebook.com/suckpuckrecordz
https://www.instagram.com/suckpuck_ravez/