Janpalach випустили спліт з французами

У мережі з’явився спліт одеситів janpalach із французьким гуртом Cyclamen.

Хлопці скооперувались після фестивалю Please Don’t Cry Fest у Кракові. Ідея спільного релізу у janpalach виникла через бажання записати треки, що гурт грає на живих виступах. Проте, через певну різноманітність матеріалу, вони вирішили розбити його на кілька релізів (міні-ЕР, сингл та два спліти). Музиканти кажуть, що обидва представлені треки самодостатні, тому об’єднуючий концепт відсутній.

За їхніми словами, думки про співпрацю з добре відомим серед українських хардкор-виконавців Віллом Кіллінгсвортом з Dead Air Studio існували вже давно і нарешті втілилися у життя. Обкладинку виконала французька художниця Gwen Oudomphanh, за чиєю творчістю хлопці давно слідкують і також чекали можливості реалізувати співпрацю.

Наразі гурт очікує повернення гітариста до України, щоб поновити концертну діяльність та почати процес запису повноформатного альбому.

Гурт janpalach виник у Одесі, де у 2016 році випустив свій дебютний міні-альбом "Sensation", записаний за участі вокаліста легендарних Amanda Woodward. Також на рахунку колективу спліт із німцями être? та кілька синглів. Почитати інтерв’ю з гуртом можна за цим посиланням.

janpalach у соцмережах:

Bandcamp: https://janpalach.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/janpalachdiy
Instagram: https://www.instagram.com/janpalachdiy/