Space-man випустив новий альбом

Львівський інструментальний one-man-band поширив на стримінг-сервісах новий реліз, що отримав назву "Deep".

Цей альбом є другим у дискографії музиканта. За його словами, концепція альбому пов’язана з пошуком себе, зануренням у власні ментальні глибини.

"Концепція виринає з проміжку часу від попереднього альбому "Wandering" дотепер, за який я встиг закритись від навколишнього світу. Були і розчарування, прийняття жорстоких сучасних реалій і побудова специфічного внутрішнього настрою, який дозволив триматись на плаву та не завершити творити для слухачів. А вони особливі, їх об'єднує схожий внутрішній космос. Тож Спейсмен хоче підтримати всіх, кому це потрібно, і подарувати частинку себе через музику, яка веде нас по нашому океану, інколи спокійному і привітному, інколи нещадному та буйному, але такому справжньому і такому ж чистому, яким можеш бути ти сам," — пояснює автор.

Зведення, мастеринг та весь продакшн музикант робив сам. На обкладинці зображений Спейсмен під водою, що, за його словами, символізує період життя, коли створювався альбом. Автор обкладинки, як і музикант, зберігають анонімність. 

Space-man — проєкт львівського музиканта, що виступає наживо та з'являється на усіх фото й кліпах виключно у костюмі космонавта, як то і передбачає назва. До релізу нового альбому, на рахунку музиканта був дебютний повноформатний альбом та чимало синглів.

Space-man у соцмережах:
https://www.facebook.com/findSpaceman/
https://soundcloud.com/spaceman-inoa
https://www.youtube.com/channel/UCXy_03-Z6aoKEcCjhkCMkAw