Вийшов альбом-колаборація Антона та Софії Байбакових

Днями у мережі з’явився реліз під назвою "SOFIIA" авторства двох київських виконавців, що є сімейною парою. Це альбом з восьми треків у стилі contemporary classical.

Антон і Софія Байбакові познайомились на проєкті Влада Троїцького "Коріолан", а згодом вирішили одружитись та створити власний. Одним з них став авангардно-естетичний альбом "SOFIIA", де Софія виконала вокальні партії, а Антон виступив композитором.

"Наші творчі пошуки привели нас до відчуття того, що ми — сила, і ми маємо реалізовувати свій потенціал разом, не зважаючи ні на що. Ми надихаємось людьми, музикою та чорними дірами. Нас будоражать Маск, Кастанеда, Алєксандр і Енн Шульгіни, Теренс Маккена. Завдяки міксу впливів цих різних і чарівних людей народжується наша музика.

Наш головний меседж — все може бути абсолютно інакше, не так, як люди звикли бачити, сприймати ті чи інші речі," - кажуть музиканти.

Антон співпрацював з такими мультиплікаторами як Антон Лавренишин, для якого був написаний саундтрек до "Віктор-робот", а разом з Katya Chilly - до "Крамниця співочих пташок", та французом Yann Goodfaith, у чиєму мультфільмі "Sirenashow" лунає спільна робота Антона Байбакова та Мар’яни Головко. Голос Софії лунає у фільмі "Січень-березень" Юрія Речинського. Та вдвох вони створили саундтрек до анімаційного фільму "Кохання" Микити Лиськова та брали участь у багатьох інших мультимистецьких проєктах.

Anton Baibakov у соцмережах:

https://soundcloud.com/anton-baibakov