Vin de Mia Trix презентують у Києві нові треки

Київські думстери Vin de Mia Trix зіграють свій перший за довгий час концерт.

8 листопада у київському Volume Club гурт виступатиме разом з psychedelic doom італійцями Plateau Sigma та українським drone ambient проєктом Burning Woman. Відбудеться це за сприяння концертної агенції Doom Over Kyiv.

"8 листопада ми зіграємо велику програму, півтори години довжиною. Буде зіграно найдовший трек з "Palimpsests" (другого альбому гурту — прим. ред.) - "Noe", який до цього лише двічі виконувався вживу; ну і головне — ми зіграємо дві абсолютно нові пісні, які увійдуть до наступних двох релізів. Крім того, з нами гратимуть наші італійські друзі Plateau Sigma, які через кілька тижнів випустять дуже потужний новий альбом", - коментують музиканти.

Нові треки музиканти планують випустити у вигляді двох різних релізів, сплітів чи ЕР, що передуватимуть третьому лонгплею колективу. Обидва мають вийти у 2020 році. 

8 листопада Volume Club, інформація про квитки — згодом. 

Vin de Mia Trix - київський гурт, заснований у 2007 році. Дискографія налічує демо, ЕР і два повноформатних альбоми. Останній, "Palimpsests", вийшов у 2017 році. Рецензію на нього ви можете прочитати на сайті.

Vin de Mia Trix у соцмережах:

Сайт: http://vindemiatrixband.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/vindemiatrixband
Bandcamp: https://vindemiatrix.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/vin-de-mia-trix