KRUTЬ випустила дебютний міні-альбом

Співачка та бандуристка Марина Круть презентувала міні-альбом "Albino". В EP увійшло 6 треків. Саунд продюсером альбому виступив Михайло Клименко, більш відомий як ADAM.

"Альбіноси – це такий феномен, як і людська душа, унікальність та незвичність якої я хотіла підкреслити. Цей альбом – моя власна історія пошуку компромісу між електронним саундом та старовинним інструментом навколо безформатного і самобутнього голосу", – так характеризує свій міні-альбом сама KRUTЬ. 

Як йдеться у прес-релізі, "Albino" – це міні-альбом про шлях душі, її переживання, пошук власного призначення та відповідей на риторичні запитання, її здобутки та розчарування, злети та падіння.

У день релізу на пісню "ОК" з цього релізу також був презентований кліп, знятий у Торонто. Авторка відео – канадська режисерка Mashie Alam.

"Відверто кажучи, вперше я написала пісню про себе. Це гімн інтровертам. Вона присвячена моїм одиноким вечорам біля води, які дозволяють мені послухати себе і відпочити від людей та шуму міста. Я знаю багатьох людей, що черпають натхнення аналогічним способом", – говорить Марина про пісню.

Міні-альбом вже доступний на усіх стримінгових сервісах. 

В підтримку альбому KRUTЬ вирушить у тур містами України з новою програмою. Дати туру: 

6.11 - Хмельницький
7.11 - Львів 
8.11 - Тернопіль
9.11 - Рівне 
10.11 - Житомир
14.11 - Вінниця 
15.11 - Одеса 
17.11 - Київ

KRUTЬ у соцмережах:

https://www.facebook.com/bandurakrut/
https://soundcloud.com/user-599402390
https://www.instagram.com/bandura_krut/