В Україні стартує нова передача з музичними лайвами

"ЗВУКОВУХА" - це нова музична передача, героями якої будуть українські виконавці, що працюють у найрізноманітніших жанрах. 

"Наш задум — створити медіаресурс, який орієнтований на музику не як на продукт, а як на явище, без жодних стилістичних рамок і форматів. Ціль — мати хороший аналог Audiotree, KEXP та інших і просто доносити до людей музло у той спосіб, якого воно варте", - розповідає один із творців передачі Артем Пронов. 

Назва передачі (Звуковуха — звукова плата) походить від теплої ностальгії за часами, коли музика була здобиччю і її потрібно було вивантажувати, випрошувати, перекидати у будь-який доступний спосіб.

Наразі у мережі з'явився трейлер, з якого видно, що першим учасником "ЗВУКОВУХИ" стане львівський реп-гурт Глава 94. Точна дата виходу відео поки невідома, однак вже можна підписатися на офіційні сторінки передачі та стежити за анонсами. 

До слова, одним із важливих елементів цих лайвів стане ексклюзивна форма хоча б одного з треків. У випадку с Главою 94 це цілий live band. Нагадаємо, віднедавна колектив став експериментувати та грати з живими ударними та гітарами. 

69567830_776883299397481_4056847072089866240_n

Окрім того, вже є попередні домовленості щодо наступних випусків, але називати якісь імена поки зарано. Однак точно відомо, що кожен п'ятий або десятий випуски будуть виходити у форматі трьох треків від трьох молодих гуртів або виконавців (по пісні на кожного) - така собі "молода кров" української музики. 

ЗВУКОВУХА у соцмережах:

https://www.youtube.com/watch?v=xWyXNeUxxu0
https://www.instagram.com/zvukovuha
https://fb.me/zvukovuha

Фото -  Артем Пронов