White Ward випустили новий альбом

Одеський блек метал гурт представляє другий лонгплей "Love Exchange Failure", що вийшов на лейблі Debemur Morti Productions.

Альбом "Love Exchange Failure" вийшов на дисках, вінілі та у цифровій версії, при чому всі кольорові вініли вже були розпродані. 

Над написанням альбому музиканти почали працювати ще у другій половині 2017 року, а приблизний демо-запис був готовий вже на початку 2018-го. Запис відбувався на студіях Checkpoint та Lipkyzvukozapys, а зведенням і мастерингом релізу займався Антон Рябченко. 

Як йдеться в описі альбому на Бендкемп, він "поєднує в архітектурі першокласного сучасного мізантропічного блек металу приглушені барабани, звучне фортепіано, різноманітних запрошених вокалістів та нео-нуарний саксофон". Серед запрошених вокалістів, нагадаємо, Іван Козакевич з Sectorial, Гавриленко Віталій з Signals Feed The Void і Fun Service та Рената Кажан з Zukkor Zovv. 

"Різноманітні рухи та тональні зрушення поєднуються так, ніби хочуть показати те, що гурт описує як екзистенційну боротьбу людства, "спричинену нездатністю зрозуміти, хто ми і яке наше місце на цій планеті" - зіткнення між світами мрій і суворою реальністю, що викликає асоціації з міськими ландшафтами фотографа Luke Pownall, чиї роботи використовується на всьому оформленні", - йдеться на бендкемпі.

На підтримку альбому гурт вирушить у європейський тур, що розпочнеться 13 жовтня. У рамках туру колектив відвідає Словаччину, Францію, Хорватію, Швейцарію, Нідерланди, Бельгію, Німеччину, Польщу та Угорщину. 

White Ward - одеський блек метал гурт, який виник у 2012 році. Колектив — один із тих, які уособлюють сучасне звучання жанру в Україні та привносять до нього свої експериментальні ідеї. У цьому випадку, мова йде про саксофон. Окрім того White Ward можуть похвалитися контрактом із Debemur Morti Productions та чудовим повноформатником "Futility Report".

Почитати рецензію на White Ward - Futility Report (2017) можна за цим посиланням. 

White Ward у соцмережах:

Bandcamp: https://whiteward.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/whiteward/
ВК: https://vk.com/whiteward
Facebook: https://www.facebook.com/whitewardofficial
Instagram: https://www.instagram.com/whitewardofficial/