Руки'в Брюки випустили новий альбом

Новий альбом "Дай мені знати" київського гурту, що грає рокабіллі, ритм-н-блюз та ранній соул, вже доступний на більшості стрімінгових платформ. Утім, через особливості підходу до промо-кампанії, його поки що нема на Soundcloud.

За словами музикантів, запис альбому протягом року проводився на студії Different sound у Києві.

"Це студія, у розпорядженні якої є актовий зал ПТУ, що дуже добре для запису барабанів. До того ж це перший альбом, коли ми, як сучасні музики, писали все окремо. Але саунд робили такий щоб подобався нам," — кажуть учасники гурту.

Натхнення альбому музиканти знаходили у r'n'b та соулі 60-х, маючи на меті зробити "збірку пісень, які допоможуть витримувати життя іншим людям".

Нагадаємо, Руки'в Брюки випустили свій останній повноформатний альбом "Jumpin' & Humpin" наприкінці минулого року, а нещодавно презентували кліп про творчих людей на трек "Я вигадав світ".

RvB (Руки'в Брюки) - виникший у 2007 році київський гурт, що грає рокабіллі, ритм-н-блюз та ранній соул. Займаються активною популяризацією стилю "стиляг" та співають рідними та зрозумілими мовами про те, що і має бути в рокабілі: танці, жінки, почуття, американські машини.

Руки'в Брюки у соцмережах:

https://www.facebook.com/rukivbryuki.rvb/
https://rukivbryuki.bandcamp.com