Tvorchi випустили новий кліп

Українсько-нігерійський дует зняв іронічний кліп на сингл "#НЕ_ТАНЦЮЮ".

"У кожного в компанії є такий друг, який вічно наламує всі найдрайвовіші ідеї і має мільйон відмазок, щоб не йти на тусовку сьогодні ввечері. Наш трек — про такого "містера серйозність", у якого завжди дуже багато роботи", — розповідає вокаліст гурту Джеффрі.

Режисером, а заодно оператором і монтажером кліпу на трек "#НЕ_ТАНЦЮЮ" став Кирило Сулига, якого багато хто знає як учасника шоу "Голос країни 7". Головну роль офісного зануди виконав сам Джеффрі Кенні.

 За допомогою легкої і незлої іронії учасники проєкту TVORCHI закликають "не ставати нудними та вміти отримувати задоволення від життя". 

Почути гурт наживо можна буде 10 жовтня у київському клубі Atlas

Електронний дует Tvorchi сформувався у 2018 році випадково. Андрій підійшов до Джеффрі на вулиці, щоб перевірити свій рівень володіння англійською і поспілкуватися з носієм мови. Знайомство швидко переросло у творчу колаборацію. Українець став саунд-продюсером і аранжувальником, а нігерієць — автором текстів і вокалістом.

Хлопці стартували з двох синглів — "Slow" і"You", реліз яких відбувся на американському лейблі AIA. А сьогодні в арсеналі дуету вже два повноцінні альбоми — "The Parts" і "Disco Lights". 

Tvorchi у соцмережах:

https://soundcloud.com/tvorchi
https://www.instagram.com/tvorchi_official/
https://www.facebook.com/hello.tvorchi/