Метт Елліотт вперше приїде до України

Метт Елліотт у грудні матиме міні-тур Україною, що охопить Київ, Одесу та Івано-Франківськ.

Коли Метту було 16, він залишив формальну освіту, аби присвятити себе музиці. Метт влаштувався на роботу в музичний магазин та працював діджеєм у різних брістольских клубах, в які його формально навіть не мали пускати через його вік. Те, що тоді починалось з захоплення драм-енд-бейсом, двадцять років по тому вилилося в розділене на дві частини життя. Розділене між британським Брістолем та французьким Нансі. Розділене між знаковим драм-енд-бейсовим проєктом The Third Eye Foundation та нуарним неофолком, який Метт писав та виконував як соло-музикант. 

Як соло-музикант Метт створив 11 альбомів, кожен з яких ще тягучіший та густіший за звучанням, ніж попередній, ті ж "The Calm Before", "The Broken Man" та "Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart".

Метт приїде в Україну з вибіркою старого якісного матеріалу, а також новими піснями з майбутнього альбому "Farewell To All We Know" (реліз очікується у 2020 році). І це вперше, коли його європейський тур сягне так далеко на схід. В Україні Метт зіграє лише три концерти:

● 5 грудня в Івано-Франківську в Ляльковому театрі
● 7 грудня в Одесі
● 8 грудня в Києві в Будинку звукозапису

Вартість квитка складатиме 100-500 гривень, залежно від міста та місця. 

Весь український тур Метта на сапорті супроводжуватиме в якості Ghost Cities - теж соло-проект, теж мультиінструментальний, теж темний та тягучий. Микола Лебідь імпровізуватиме з саксофоном та електронним звучанням в живому часі, а також представить деякі готові композиції.