White Ward випустили ще один трек з нового альбому

Одеський блек метал гурт 20 вересня випускає другий лонгплей "Love Exchange Failure" на лейблі Debemur Morti Productions. Зараз же музиканти представили ще один трек з цього альбому - "Dead Heart Confession". 

Прем'єра пісні відбулася вчора у виданні NO CLEAN SINGING. Нагадаємо, трохи раніше музиканти презентували на порталі Decibel Magazine однойменний релізу трек "Love Exchange Failure".

Альбом "Love Exchange Failure", який вийде на дисках, вінілі та у цифровій версії, вже доступний для попереднього замовлення тут: 

EU shop: http://bit.ly/whitewardEU
Bigcartel (both US and EU): https://bit.ly/2Z87FQh
Bandcamp: http://bit.ly/loveef

Над написанням альбому музиканти почали працювати ще у другій половині 2017 року, а приблизний демо-запис був готовий вже на початку 2018-го. Запис відбувався на студіях Checkpoint та Lipkyzvukozapys, а зведенням і мастерингом релізу займався Антон Рябченко. 

Як йдеться в описі альбому на Бендкемп, він "поєднує в архітектурі першокласного сучасного мізантропічного блек металу приглушені барабани, звучне фортепіано, різноманітних запрошених вокалістів та нео-нуарний саксофон". Серед запрошених вокалістів, нагадаємо, Іван Козакевич з Sectorial, Гавриленко Віталій з Signals Feed The Void і Fun Service та Рената Кажан з Zukkor Zovv. 

"Різноманітні рухи та тональні зрушення поєднуються так, ніби хочуть показати те, що гурт описує як екзистенційну боротьбу людства, "спричинену нездатністю зрозуміти, хто ми і яке наше місце на цій планеті" - зіткнення між світами мрій і суворою реальністю, що викликає асоціації з міськими ландшафтами фотографа Luke Pownall, чиї роботи використовується на всьому оформленні", - йдеться на бендкемпі.

Почути White Ward наживо, зокрема і кілька пісень з нового альбому, можна буде 31 серпня у клубі Бінго на Neformat Fest.

White Ward - одеський блек метал гурт, який виник у 2012 році. Колектив — один із тих, які уособлюють сучасне звучання жанру в Україні та привносять до нього свої експериментальні ідеї. У цьому випадку, мова йде про саксофон. Окрім того White Ward можуть похвалитися контрактом із Debemur Morti Productions та чудовим повноформатником "Futility Report".

Почитати рецензію на White Ward - Futility Report (2017) можна за цим посиланням. 

White Ward у соцмережах:

Bandcamp: https://whiteward.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/whiteward/
ВК: https://vk.com/whiteward
Facebook: https://www.facebook.com/whitewardofficial
Instagram: https://www.instagram.com/whitewardofficial/