Гурт Климентово Поле випустив новий альбом

Одеський колектив після досить тривалого мовчання поділився своїм новим релізом — альбомом "Сяйво", до якого увійшли 7 треків есхатологічного індастріалу.

Цього разу звучання гурту ближче до індастріалу, ніж до експериментального техно, як було на попередніх релізах. Нагадаємо попереднім релізом гурту був EP "Silver Rocket", що вийшов у травні 2018-го за підтримки лейблу Sense/Net.

Особливістю альбому "Сяйво", за словами музикантів, є його тематика: у сутінках над руїнами, безпритульні та зайві герої розмірковують про остаточну смерть ідеології модерну та нові прояви християнства перед кінцем світу... або, можливо, на порозі нової епохи.

"Цей альбом є сповіддю інфантів, яким судилося стати воєнними капеланами, але вони обрали сяючий шлях поневірянь, що можливо веде їх до страшної загибелі. Матеріали альбому накопичувалися три роки серед трущоб Одеси, Ужгорода, Донецька та Праги. Це складені кочівниками реквієми вмираючій епосі та власній померлій юності", - додають музиканти. 

Окрім власних пісень Климентово Поле альбом містить також кавер на трек "Белая кошка" російського гурту Пиппи и Пидоры.

Запис і зведення: Nava Records
Обкладинка: Олег Хіора

Альбом вийшов на касетах, які музиканти продають по фрі-прайсу. 

Проєкт Климентово Поле виник у 2016 році. Утворили його учасники колективу Dahau Holidays, який припинив діяльність того ж року. За час свого існування видав три міні альбоми в жанрі експериментального техно.

Почитати рецензію на Климентово Поле — Атлантида ІІ (2017) можна за цим посиланням

Климентово Поле у соцмережах:

ВК: https://vk.com/k_pole
Bandcamp: https://klimentovopole.bandcamp.com/releases
Soundcloud: https://soundcloud.com/k_pole/
Fb: https://www.facebook.com/klimentovopole/